Werken aan een wereld zonder rubbish.

Laten we de circulaire economie werkelijkheid maken. The Rubbish Project werkt om de cirkel rond onnodig afval te sluiten en een transparante en verbonden toeleveringsketen te creëren.

Laatste nieuws

The Rubbish Project Doelen

Gebruik zoveel mogelijk gerecycled materiaal.

Bied echte oplossingen voor de circulaire economie.

Bestudeer volledige product- en materiaallevenscycli.

Bereik de laagst mogelijke ecologische voetafdruk.

Oplossingen vinden voor het rubbish probleem van de planeet.

Wij zijn een collectief van vernieuwers, ontwerpers en recyclingspecialisten op het gebied van duurzaamheid, die milieu-uitdagingen aanpakken met schaalbare oplossingen.

The Rubbish Project lanceert een nieuwe winkel!

We zijn bezig met de lancering van een gloednieuwe e-commerce winkel, The Rubbish Shop. In samenwerking met de Colossus-printer gaan we meubels en huishoudelijke artikelen verkopen van klein tot groot, allemaal gemaakt van rubbish. Ook gaan we materialen verkopen voor makers die van afval hun eigen producten willen maken, zoals filament en printcompound.

Wij beheren de inzameling, recycling en tracking van afval

Het ontwerpen van het juiste opvangsysteem voor uw bedrijf of locatie is de sleutel tot het bereiken van hoge recyclingpercentages. We werken samen met locaties, afvalbeheerders en recyclers om op maat gemaakte afvalinzamelingssystemen te ontwikkelen die de best mogelijke resultaten opleveren.e u vandaag nog kunnen helpen.

werk met ons

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van closed loop systemen op evenementen, locaties en voor brand owners. We bestrijken een groot aantal sectoren en zijn er trots op dat we het netwerk en de kennis hebben om nieuwe markten te bedienen, dus neem contact met ons op om te zien of w

Wij vertellen rubbish verhalen

We gebruiken een reeks innovatieve recyclingmethoden, zoals 3D-printen op groot formaat en recycling in een gesloten kringloop, om boeiende verhalen te creëren die onze klanten kunnen vertellen.

The Rubbish Project is een samenwerking tussen Rubbish Ideas en The One Project. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het omzetten van bedrijfs- en consumentenafval in gerecyclede materialen en waardevolle producten. We leveren circulaire economie-oplossingen in het VK en in heel Europa, gebruikmakend van geavanceerde recyclingtechnologie, zoals de grootformaat Colossus 3D-printers. Als u geïnteresseerd bent in het recyclen van andere soorten bedrijfsafval, neem dan vandaag nog contact op om te zien hoe we u kunnen helpen.

Doe mee aan onze circulaire economie

We geloven in de circulaire economie en de ontwerpprincipes van een gesloten kringloop, daarom verzamelen en recyclen we de producten die we op de markt brengen.

Circular Economy Offering The Rubbish Project
0 Tonnes
of waste produced globally since you arrived

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By continuing to browse on this website, you accept the use of cookies for the above purposes.